Det kreativa flödet

Din egen sanning

En av de svåraste sakerna i livet, som jag upplever det, är att lyssna till sig själv. Att höra sin egen sanning om den man är, vad man gillar och varför man agerar på så sätt som man gör. Att våga se sig själv och acceptera den man är,  sina mönster och de bättre och de sämre sidorna.  Att respektera sig själv och andra i sin omvärld så pass att man vågar vara den man är fullt ut, utan rädsla för vad andra ska tycka och tänka. För mig är detta ett ständigt arbete och i efterdyningarna av en kris är det lätt att se saker klarare. Jag är i ständig utveckling, som en orm som ömsar skinn. Och det är jäkligt spännande.

 

15338644_10155502433172814_375958990125734202_n

 

 

 

2 Comments

  1. Mikaela

    Visst är det jäkla spännade, det där som kallas livet?! Wow! Att man får vara med liksom. Och Ja, ibland är det bara ett jäkla…?
    Mariah, TACK för att du delar dina tankar och reflektioner. Heja dig! ? ❤️ ?

    Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *