Det kreativa flödet

Nuet

När det där lugnet sprider sig i kroppen… Man vet inte riktigt att det varit borta förrän det finns där igen. Att känna att man är precis där man ska vara och lyckas med det yoga, mindfulness och andra teorier menar, att vara i nuet. Som jag tidigare skrivit är hösten min årstid. Årstiden då jag landar och kan befinna mig precis där och då. Som person behöver jag mycket eget utrymme, frihet, tystnad och egen tid för att må bra. Och med hösten kommer den tillåtelsen att få ta sig den tiden. All denna energi och kreativitet som studsar inom mig… Jag känner mig helt tillfreds. Allt landar. Jag behöver bli bättre på att komma ihåg dessa dagar och minnas känslan av dem när jag faller ner i tvivlet och ångesten som jag vet kommer. Jag behöver bli bättre på att inte känna rädsla för dem utan minnas den glädje jag kan känna för allt och alla, och mig själv. <3

 

img_20160906_165443

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *